SOTA UN OCEÀ DE VIBRACIONS

MARK PULIDO
DIUMENGE, 16 DE JULIOL 23:00
TERRASSA DEL GONG

Mark Pulido crea a través de repeticions rítmiques i melòdiques, una dansa amb el ritme dels harmònics, i ens endinsa a una experiència vibracional que transcendeix la física.

Combinant amb altres instruments de noves sonoritats, es fan audibles sons de la naturalesa i del cosmos entre melodies hipnòtiques i diferents atmosferes acústiques…

Freqüències de la pulsació de la Terra, freqüències Schuman, Solffegio o freqüències de pols Binaurals que produeixen un canvi en les ones cerebrals i que estimulant les ones Alpha i Theta, generant estats de profunda relaxació, pau, benestar, contemplació i calma mental.

Les biles son unes campanes que enlloc de tenir la forma habitual (com les campanes d’església o les tubulars) son planxes planes de llautó, ordenades cromàticament i que l’intèrpret hi percudeix directament amb un martell.

El so de les Biles ofereix un ampli espectre tímbric ple de sons nítids que en combinar-se obren amplis ventalls d’harmònics i vibracions de llarga duració, generant un clima adequat per realitzar un viatge sonor que va més enllà d’escolta d’un concert.

 

 

 

Mark Pulido és un artista polifacètic, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Investigador d’instruments i nous sons.

El 2008 va conèixer el so de les Biles a l’India, amb les que va iniciar un camí d’investigació artístic, terapèutic i espiritual.

Mark ha passat més de 10 anys investigant les capacitats terapèutiques d’aquest instrument en sessions individuals, així com en concerts a esglésies, monestirs, catedrals, castells i coves per tot Espanya i illes balears. Ha tocat a auditoris i festivals d’Espanya, Portugal i París.

És un dels únics intèrprets del món de Biles instrument que segueix evolucionant  amb el seu inventor i lutier Rus, Alexander Zhikharev. El carilló d’en Mark Pulido s’ha convertit en l’exemplar més complet del món d’aquest instrument.

SOTA UN OCEÀ DE VIBRACIONS