En validar-se la compra, rebràs un email amb el comprovant de compra, que podràs bescanviar a la taquilla per la corresponent/s entrada/es.

Només s’admetran canvis i devolucions en cas de cancel·lació de l’esdeveniment.

En el cas que l’organitzador decideixi procedir a la devolució del preu, aquest serà reemborsat per l’organització en el mateix mitjà de pagament utilitzat per a la compra, dins el termini de quinze (15) dies naturals des de la data de la comunicació pública de la cancel·lació de l’esdeveniment.

La impossibilitat d’assistir a un esdeveniment o espectacle o la comissió d’un error al realitzar la compra de la/es entrada/es (per haver introduït incorrectament el correu electrònic en el procés de compra, per exemple) no són motius que en permetin la devolució.

En cas de suspensió de l’esdeveniment, un cop transcorregut més de la meitat d’ell mateix, el comprador no tindrà dret a el reemborsament del preu de l’entrada.

Les males condicions climatològiques no donen dret a devolució de l’entrada o del preu de la mateixa.

Davant de qualsevol cancel·lació o canvi que es produeixi abans d’un esdeveniment, l’organització es compromet a publicar-ho al lloc web  i enviar un correu electrònic al comprador a l’adreça que hagi indicat en el formulari de registre informant sobre la cancel·lació o canvi.

El Festival GONG per temàtica i horari no és el més adequat per a nens, però si en algun cas algú es veu obligat a portar nens preguem als pares procurin col·locar-se en un lloc on els nens puguin interferir el menys possible a la resta de públic. Els menors de 6 anys no paguen entrada.

Els residents a Collbató (cal mostrar DNI) tenen l’entrada gratuïta a partir de les 22 hores.

No és permès entrar menjar o begudes al Festival.

 

 

 

Organitza:
Associació DOM d’Iniciatives Culturals de Collbató
Carrer de Dalt, 3
08293 COLLBATÓ

NIF: G64604549
info@gong.cat