Una experiència gastronòmica de primera qualitat!

HAPPY FOODS ECO FRIENDLY, guanyador del programa de TV3 “Joc de cartes”

Un any més, la Terrassa del Gong estarà a la disposició del públic. Un escenari on durant els concerts es podrà descansar còmodament compartint amb els amics una de les taules de la terrassa i tastar una excel•lent varietat de refrescos i productes gastronòmics naturals, mentre es gaudeix de l’aire fresc del capvespre, unes vistes espectaculars que arriben fins al mar i l’escolta d’una música suau.

Enguany comptarem amb un cèlebre col.laborador,  HAPPY FOODS ECO FRIENDLY!, guanyador del programa de TV3 “Joc de cartes” en l’especialitat de Foodtruck.

 

Prepareu-vos! L’experiència a la Terrassa d’enguany, a part d’una bona música, podrà consistir a tastar les seves temptadores i originals propostes, totes elaborades amb productes biològics i de proximitat de màxima qualitat. Preneu-vos, doncs, aquesta ocasió com una oportunitat, una experiència única.

Ecològic, de temporada i de proximitat
Tots els productes que fem servir en l’elaboració dels nostres plats són 100% ecològics, de temporada i de proximitat. A Happy Foods Eco Friendly ens encanten les estacions! Perquè cada estació ens dona l’oportunitat de retrobar-nos amb aquells ingredients que donaran als nostres plats el sabor inconfusible de la cuina casolana i de proximitat. És més que un menjar, és tota una experiència per als sentits.
Els envasos que utilitzem són 100% biodegradables, fets amb fibres naturals de blat de moro, canya de sucre i fulla de bananera.
Fem una cuina de temporada amb productes 100% ecològics i de proximitat d’acord amb la filosofia Slow Food i Kaiseki.
Les nostres hamburgueses estan fetes amb la millor carn ecològica del Pirineu, de vedella femella, sense cap tipus d’additiu, solament sal marina i pebre. La seva qualitat i la seva frescor ens permeten servir-les al punt, torradetes per fora i sucoses per dins. La nostra famosa Heisenberg captiva els paladars més exigents.
.

CARTA

Heisenberg     10,-€
Hamburguesa de vedella femella ecològica del pirineu amb formatge de cabra, brots verds, tomàquet confitat, ceba confitada & crunch, germinats i la nostra salsa especial Heisenberg.

Darth Vader   10,-€
Pulled Pork a baixa temperatura (8hores), pa negre amb carbó activat, ceba caramelizada, kimchi, nachos de blat de moro + nostra salsa Chewbacca.

Steve Jobs   9,-€
Planxat de tres formatges, lacón braseado amb ceba caramelizada i crunch, poma, nous del Montseny i mantega de mel i mostassa .

John Lennon ( Vegan)   10,-€
Hamburguesa vegetal amb formatge de cabra, pa de curry, brots verds, tomàquet marinat, ceba confitada & crunch, germinats de llenties, llavors torrades de carabassa i salsa John Lennon.

Zoodles   8,-€
Espaguetis de carbassó salteados amb salsa casolana de tomàquets, bolets, tofu i formatge de cabra.

Sucs Cold Pressed ecològics ( Vegan)
Sucs de pressió en fred, ecològics de fruites i verdures de temporada: Energizant, Detox, Antioxidant, …