Aquest any, una experiència gastronòmica de primera qualitat!

HAPPY FOODS ECO FRIENDLY, guanyador del programa de TV3 “Joc de cartes”

serà com un concert més!

Un any més, la Terrassa del Gong estarà a la disposició del públic. Un escenari on tan abans com després del concerts es podrà descansar còmodament compartint amb els amics una de les taules de la terrassa i tastar una excel•lent varietat de refrescos i productes gastronòmics naturals, mentre es gaudeix de l’aire fresc del capvespre, unes vistes espectaculars que arriben fins al mar i l’escolta d’una música suau.

Enguany comptarem amb un cèlebre col.laborador,  HAPPY FOODS ECO FRIENDLY!, guanyador del programa de TV3 “Joc de cartes” en l’especialitat de Foodtruck.

 

Prepareu-vos! L’experiència a la Terrassa d’enguany, a part d’una bona música, podrà consistir a tastar les seves temptadores i originals propostes, totes elaborades amb productes biològics i de proximitat de màxima qualitat. Preneu-vos, doncs, aquesta ocasió com una oportunitat, una experiència única.

Ecològic, de temporada i de proximitat
Tots els productes que fem servir en l’elaboració dels nostres plats són 100% ecològics, de temporada i de proximitat. A Happy Foods Eco Friendly ens encanten les estacions! Perquè cada estació ens dona l’oportunitat de retrobar-nos amb aquells ingredients que donaran als nostres plats el sabor inconfusible de la cuina casolana i de proximitat. És més que un menjar, és tota una experiència per als sentits.
Els envasos que utilitzem són 100% biodegradables, fets amb fibres naturals de blat de moro, canya de sucre i fulla de bananera.
Fem una cuina de temporada amb productes 100% ecològics i de proximitat d’acord amb la filosofia Slow Food i Kaiseki.
Les nostres hamburgueses estan fetes amb la millor carn ecològica del Pirineu, de vedella femella, sense cap tipus d’additiu, solament sal marina i pebre. La seva qualitat i la seva frescor ens permeten servir-les al punt, torradetes per fora i sucoses per dins. La nostra famosa Heisenberg captiva els paladars més exigents.
.

CARTA

Heisenberg     10,-€
Hamburguesa de vedella femella ecològica del pirineu amb formatge de cabra, brots verds, tomàquet confitat, ceba confitada & crunch, germinats i la nostra salsa especial Heisenberg.

Darth Vader   10,-€
Pulled Pork a baixa temperatura (8hores), pa negre amb carbó activat, ceba caramelizada, kimchi, nachos de blat de moro + nostra salsa Chewbacca.

Steve Jobs   9,-€
Planxat de tres formatges, lacón braseado amb ceba caramelizada i crunch, poma, nous del Montseny i mantega de mel i mostassa .

John Lennon ( Vegan)   10,-€
Hamburguesa vegetal amb formatge de cabra, pa de curry, brots verds, tomàquet marinat, ceba confitada & crunch, germinats de llenties, llavors torrades de carabassa i salsa John Lennon.

Zoodles   8,-€
Espaguetis de carbassó salteados amb salsa casolana de tomàquets, bolets, tofu i formatge de cabra.

Sucs Cold Pressed ecològics ( Vegan)
Sucs de pressió en fred, ecològics de fruites i verdures de temporada: Energizant, Detox, Antioxidant, …